Ny duschad

hejsan, det blev visst ingen promenad men jag har tränat som en idiot här hemma hoppade hopprep i 20min (226 kcal) sedan magträning, ca 100 stycken och lite andra saker. Jag har druckit flera liter vatten känns det som.
Och hyr mycket grönt te som hälst. Gud vad jag är kär i grönt te. Jag bad mamma köpa det idag och det gjorde hon.
 Hon köpte en mix med massa olika grönt te. Mumms. Det som är så bra med grönt te är att man känner sig mätt och no kalorier! Och så höjer det ämnesomsättningen i kroppen. :D
Aja efter all träning hoppade jag in i duschen och hadå hårinpackning och frächade upp mig rejält. efter så smörjde jag in mig med brun utan sol. Så hoppas att det inte blir fläckigt imorgon.
Nu ska jag fixa det lilla som är kvar och sedan gå och lägga mig. Puss på er
 =


promenad med cigg

Nu har jag pluggat lite matte och ätit.

Dagens intag:
Frukost:
En kopp te, en halv knäcke och en rostad med ägg
Lunch: -
Mellis: 5 godisar, 10 saltapinnar, två glas cola light, Grönt te
Middag: Soppa, en macka, vatten

Nu sitter jag och bara dricker massa vatten och grönt te. Har tittat på jätte måna thinspo videor på youtube. Ska snart göra lite magträning och lite annat sen en promenad med cigg. muuums.

kratta gräsmattan - 178 kcal

Hejsan, jag var nyss ute och krattade gräsmattan med syster i 40 min. Och jag ränkade ut att då åkte 178 kalorier. riktigt bra ju. Ska snart göra lite magträning. så fettet åker bort. Jag åt godis och salta pinnar innan jag gick ut vet faktist inte varför fick hets grej eller något. så nu ska det bort. ska försöka spy. Försöka!


1 advent

god morgon. snart är det jul. Jag kan bara tänka på en sak. Massor av mat! ååh jag orkar inte. sitter man där med släkten och kan inte göra ett skit utom att äta.nej det gillar jag inte. Men annars så älskar jag julen. Alla ljus. Sångerna. Pyntet. Jag mår så bra av det. Men det måste vara snö. Inte som det är nu, bara slask. 

Jag har nyss ätit frukost och har redan fått i mig hur mycket som helst. 
en halv knäckemacka
en rostad utan smör, men med ÄGG
? vad i helvete tänkte jag på.
en kopp te.

Snart ska jag plugga och sen gå en promenad. puss 

historik

Nu är släkten här och jag har ätit hur mycket som helst. Nu önskade jag att jag kunde spy. Varför åt jag allt det där. Hatar känslan av mättnad! Usch det är det värsta som finns. Snart ska jag hem till en kompis. Ska försöka spy där.

Jag vet faktist inte varför jag skriver de här nu. Jag har haft ett välldigt problem förut och har fortfarande.
Jag skar mig ofta förut i handlederna. Började i 7. Jag kände att jag inte räckte till. Ingen ville ha mig.
Jag var bara till besvär. Det var mycket bråk hemma och så. Jag var/är fet. Jag var olyckligt kär också.
Jag fick ångestattacker. panikattacker. Jag skar mig var dag. En dag, vet inte varför så sa jag det till mamma.
Hon grät lite. Mer var det inte med det. hon ville att jag skulle gå på bup eller vad det heter.
Men det blev inget med det. sen fortsatte jag skära mig. Sen såg mamma det igen efter ett tag kanske 1 år. 
Jag sa att hon skulle glömma det. Det var ganska färska sår också. Men så vart det bråk hemma. dom frågade vad det var med mig men jag sa att det inte var det. Då skrek mamma: Men vad har du på armen de!?.
Pappa blev helt hysterisk och to tag i mig jätte hårt och tryckte ner mig på marken. Försökte dra upp ena armen.
 Det gick inte. Sen den andra. Jag har aldrig varit så rädd. Sen när han fick upp den. blev ha chockad.
Han trode jag knarkade. Så han blev ju helt knäckt när han fattade vad han hade gjort. Jag vet faktist inte varför jag förlät honom. Mer hände inte med det dom bad mig gå till någon psykolog en gång. Jag fortsatte skära mig.  
Jag hade ett rakblad alltid över sängen i en låda. fortfarande idag. Jag började skära mig på fötterna, för att det skylle vara mindre synligt. Det var ganska många vänner som såg mina ärr på handlederna och inte sa något. 
Mina bästa vänner sa absolut inget. Det behövde dom inte med dom kunde ju visa att dom brydde sig.
Men nej. Nu kämpar jag varje dag för att inte ta fram rakbladet och skära mig. Det har liksom blivit en drog.
Jag hatar samtidigt som jag älskar det. Haha jag försökte t o m svälja tabletter men inget hände. kanske tog för några eller något. Jag har ofta dödstankar. men ändå är jag så rädd för döden? Aja nu ska jag göra någonting annat.
puss

Sorry för det långa inlägget


Hatar helgen!!!!

ÅH fan. På helgerna så finns allt runt en godis, chips, läsk, alkohol, mat! Fan jag orkar inte. Jag var på tjejmiddag igår med tacos och alkohol. Tog en tacos och två cider och lite vin. Undra hur mycket jag har gått upp nu. Jag vågar knappt kolla på vågen. Och ikväll blir det släktmiddag också! ska försöka att äta så lite som möjligt. Sen efter det ska jag kanske hem till en vän. Nej nu vill jag bara spy! Nejh men jag hör av mig senare. Puss

torsdag

Jag är fortfarande sjuk så kan inte träna. Men ska på dans senare. Jag är tvungen. Idag har jag ätit en skål filmjölk. två koppar te och två knäckebröd. Jag har inte så mycket mer att säga. Vill verkligen bli frisk snart nu till helgen och allt:P Hör av mig senare.

för mycket mat

Fan fan fan. Jag har ätit jätte mycket idag. 2 clementiner. En varmakoppen och knäckebröd med mjukost på. Och jag har inte kunnat träna idag för jag är så himla sjuk. Ont i hela kroppen och förskyld ont i huvudet, magen och ont i halsen. Nu ska jag försöka sova lite till som jag har försökt hela dagen. Aja puss

sjuk

Hejsan, jag är ganska ny på det här men jag ska verkligen kämpa. Jag är så överviktig man kan bli. Jag väger nämnligen64,4 kg. Jag vill inte! usch jag hatar min kropp. det finns absolut inget fint med den! Men mitt mål är att gå ner till 50. Mitt BMI är 22,68. Uch säger jag bara.  Jag ska göra allt för att inte stoppa i mig en mat bit.

Igår så åt jag:
Till frukost: En halv macka och en kopp te.
Till lunch: Sallad och jätte lite ris.
Till middag: Soppa knäckebröd.

Det är ju jätte mycket. Jag ska äta mycket midre än det här idag asså. Skönt att vara hemma och är sjuk så behöver man inte äta ett skit! I skolan så ska alla klaga. Detsamma gäller här hemma. Mamma sa hela tiden igår. Ska du inte ha en macka. Så otroligt jobbigt. Men jag sa bara att jag mådde illa för jag håller på att bli sjuk och det blev jag också. Så idag ska jag knarka vatten. Både varmt och kallt. Jag ska börja leva på vatten. Puss så länge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0