allmänhet

Ey, tjenare. Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp. Skolan och så, just ja. Nu har jag äntligen skaffat mitt moppe kort. Haha lite sent kanske eftersom jag fyller 16 i år. Men men nu har jag det ändå så jag kommer överallt, yeeey. Snart slutar men skolan, Men fy fan vad jag inte vill gå i bikini. Usch folk kommer spy när dom ser mig.
Jag har inte vägt mig på ett tag, bäst att göra det kanske. Jag har säkert gott upp. Fuck! åhh jag vill bara vara smal men det är nästan omöjligt. Nu måste jag faktiskt plugga, pusspuss


13 maj

Hejsan, eller go kväll.
Jag ska snart sova eller jag ska göra lite magträning innan.
Idag har jag inte gjort så mycket. Inte tränat iallafall och det är jag inte
så speciellt nöjd över om man säger så. Jag har ätit för mycket också.
Men jag har varit ut och gått lite med mina två vänner. Det var trevligt.
Imorgon blir det plugget igen, jag har ju nämnligen varit sjuk hela veckan.
Hur mår ni för övrigt då? Hur går allt? Puss

Låt mig få skriva av mig.

Jag är fylld med så mycket mörker, så mycket ångest. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Varje kväll. Mår jag så jävla dåligt. Jag behöver någon. Asså om du kände mig skulle du inte tro att jag mådde så här, jag menar, jag har massor med vänner och så. Men ingen som jag kan berätta allt det här för. Och hemma blir allt bara värre och värre. Jag orkar inte mer snart. Att ingen kan förstå. Jag försöker verkligen att ge ett tecken. Ett tydligt jävla tecken. Men ingen fattar ju. Alla är så jävla blinda. Att ingen ser. Ingen är tillräckligt stark att se mig. Se mitt riktiga jag. Den svaga, den ynkliga.

Åh min älskade pojke, J, som jag älskar. ååhhhhhhhhhhhhh! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, !!!!! Fan fan fan!! Jag är så trött. Åh snälla någon. Se mig, hör mig!

Thinspooooo


12 maj, snart 13.

Hejsan, Jag sitter här och lyssnar på Arctic Monkeys. Idag har maten inte gått så bra. Fan!
Det blev lite mycket fika. Annars gick det ganska bra. För jag är nämnligen sjuk.
Då blir man ju inte så sugen. Jag hade faktiskt tänkt börja med One Week, ni vet.
Jag tänkte kolla om den fungera. Skulle ju vara kul om det gjorde.
Men hur är det med er nu för tiden? Jag skulle vilja vet. Hur det går för er med allt?

Vi hörs senare gullungar<3

long long time ago

Hej bloggen, varför skriver jag aldrig. Varför kämpar jag inte, ÅH vad jag är värdelös. Så jävla värdelös! Jag vill ha min kille men åååhhh! jag får damp. Jag har ingen. Ingen på riktigt, Men jag vill så gärna. Nu ska jag verkligen försöka med bloggen. Så gott jag kan. Snälla jag ber er att stötta mig lite, snälla? Puss

RSS 2.0