Tisdag om jag minns rätt

Haha såg nyss att jag hade skrivit kuklingsallad i förra inlägget. Men det är ju så klart fel, det ska stå kykling som ni kanske fattar. Jag har precis vaknat. Försov mig så jag kommer till andra lektionen. Bättre än ingenting.
Och igår så hetsade jag regält! Usch, fy och blä! Ni vill inte ens veta vad jag åt. Så denna vecka ska jag prata med mamma eller pappa om gymkort sen så ska jag köpa en crosstrainer.  Juste jag var i turkiet i sommras så då växlade jag in massa pengar till lira. men skit samma. Nu när jag kollade i den plånboken så hittade jag massa lira som är värd 500 kr. Fett NICE:) Nu ska jag äta ett knäckebröd och sen börja göra mig i ordning. Hoppas alla får en bra dag. <3


En kväll med alkohol

Jävlar vad full jag blev igår asså, kvällen funkade väll öppnade mig lite mycket för folka kanske. Men skit samma, jag var skit hungrig hela kvällen jag ville verkligen käka men det gjorde jag inte. Men jag kom nyss hem då åt jag en kuklingsallad. Bättre än äcklig snabbmat! Nu ska jag gå och slänga en kmpis godis som jag fick igår.
Hur har eran helg gått? Puss

Jag bara älskar hayden panettiere!

mitt i natten

Jag fuckar ut på mitt liv. Allt går verkligen bara fel hela tiden
Efter regn kommer fan inte något jävla solsken! Glöm det!
Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova innan jag börjar skära mig!


Hemskt

ÅH jag mår så jävla dåligt. Igår så var jag och min kompis hos en killkompis och vi drack lite och så. Vi hade det trevligt. Och så var det en kille som jag tycker är söt och lite sådär. Men tiden går och jag blir lite lullig och när jag blir lullig så blir jag trött. Så jag lägger mig i soffan och då kommer en annan kille och så ligger jag i hans knä. Fråga mig inte hur för jag kommer inte ihåg. Men iallafall jag ligger och typ sover och han typ ligger och smeker mig. Och sjuka grejen är jag typ drömde att det var J! Det var helt sjukt så jag börjar smeka tillbaka. Asså bara jätta lite men sen så kommer jag på att det är just han och han börjar pussa och usch jag drog mig ifrån och han fortsätte. Jag mår jätte illa och vill bara glömma det alltihop. Men kanske är det mitt fel? FAN FÖR MIG!!! Jag är äcklig och ful och Usch!

bara början

Ja som ni kanske vet så hatar jag rubriker och hälsningsfraser.
Jag vet ju inte vad jag ska skriva liksom. Men skit samma.
Idag har jag varit hemma och bara legat i sängen och tittat på filmer.
Jag har bara ätit en massa feta saker. Usch! BLÄÄÄÄÄÄÄ

Nu är jag riktigt taggad att börja träna. Jag har värsta iden.
Min bästa vän har typ en skit snygg kropp.
Grejen är den att det är liksom bara hon och jag bland tjejorna.
Men iallafall Det är vi två och typ bara killar.
Och alla killar. ja ALLA killar sägar att alla älskar henne och massa shiet!
Så alla vill ju vara med henne och jag kommer med på köpet.
Men nu jävlar ska jag få en skit snygg kropp och alla dom där killarna
ska vilja ha mig! Hahaha, jag är konstig men men.

Ska snart ut med henne antar jag. Jag är skit rök sugen.
Men tyvärr så har man ju föräldrar och jag inte är 18 år.
Två år kvar då jävlar! Haha. Men puss på er alla.

ps. Kan ni inte peppa mig lite. Snälla?


Bandage

Nu är det helg, men jag är inte speciellt glad för det för jag mår vekligen piss.
Igår skar jag mig verkligen mycket i handleden. Det kom så mycket blod så det är sjukt. Jag blev alldeless
svimfärdig. Så nu är jag tvungen att ha ett bandage på handleden. Och nu när mamma undrade vad jag hade djort så sa jag att jag hade knäckt handleden?!
Hur dumt låter inte det? Herregud. Hur dum får man vara undra bara hur mina vänner ta det. Dom kommer inte heller bry sig. Men ändå skit samma. Åh jag tror jag spricker! Helt seriöst.

Snart ska jag kanske på krök och kanske är J är där. Och det kommer jag verkligen inte palla.
Han kom på samma fest som mig förra helgen ochså. Först på fredagen och fy fan vad dåligt jag måddde då pga att han var där jag svimmade på toaletten och folk trodde jag var full och grejer jag spydde också men inte för att jag var full utan det var för att just J var där. Så på toaletten hängde jag största delen av kvällen. Skärde mig i handleden också. Jag fick sånna panik och ångestattacker så jag låg och skakade på golvet.

Men sen så var jag på samma ställe dagen efter och grjejen är den att det är hos en av mina bästa vänner och jag fattar inte att dom inte fattar att jag verkligen inte klarar av att ens se honom. Men iallafall lördagen funkar fingint ingen J. Men när kl närmar sig nio så tittar jag mot dörren och där står J. Jag trodde jag skulle spy över hela golvet så jag springer raka vägen till toaletten på andra våningen. Tittar mig själv i spegeln och allt blir bara skit suddigt. Sen så snackar jag med min vän och hon fattar inte själva grejen så jag tar mina grejer och springer där ifrån. Men ingen verka fatta. Ingen brydde sig ens. Men nu ska jag gör mig i ordning och sen ut och supa skallen av mig!

GRATTIS TILL MIG

Juste, jag fyllde år i tisdags:)
Så jag fick lite pengar så nu ska jag köpa en crosstrainer!
PUSS PÅ ALLA ER

RSS 2.0